Søk i feltet over

Møt oss i Tromsø i uke 44

Vi vil være i Tromsø i 3 dager i uke 44. 

Da er det allerede over en 1 måned siden vi var i Tromsø og hadde informasjonsmøte hos dere. Nå ser vi frem til å møte dere igjen. Vi vil være i Tromsø i 3 dager i uke 44. 

 

Den 31. oktober og 1. november vil vi ha statusmøte med Troms Fylkestrafikk, møte med tillitsvalgte og samtaler med administrasjonsansatte. 

 

Fredag 2. november vil vi være tilstede på avdelingen mellom kl. 0900 og kl. 1500.  Vi setter da pris på at dere stikker innom om dere har spørsmål eller innspill, eller generelt bare ønsker prate/høre nytt.

Både prosjektsjef Anita Solberg, Hr sjef Mona Nyborg og Logistikkansvarlig Sara Lind Ulvatn vil være tilstede og etter beste evne svare på spørsmål og ikke minst fange opp hva dere er opptatt av

 

Fremover vil vi lage faste dager for tilstedeværelse i Tromsø for samtaler.  Vi kommer tilbake med informasjon om det på denne siden.  

Så må dere også for all del ta kontakt med oss når som helst om det er noe. Helst via spørsmålsskjema øverst på siden, eller på telefon (dere finner kontaktinformasjon via link øverst på siden)

 

Ellers nevnes at det jobbes med vognspesifikasjoner, og så snart de er klar vil vi dele disse med dere her på nettsiden.

 

Håper dere følger oppfordringen og stikker innom oss på avdelingen i Tromsø fredag 2. november. Vi ser fram til å treffe dere!