Kan du tenke deg å bli bussjåfør i Nord-Norge? Nå trenger vi flere bussjåfører i Tromsø, Alta, Honningsvåg og Lofoten.

Som bussjåfør spiller du en viktig rolle i andre menneskers liv - du gjør en forskjell i hverdagen.

 

Tide Buss opplever et økt behov for sjåfører i Tromsø. Vi søker flere lagspillere som kan bidra med å gi gode reiseopplevelser til våre kunder hver dag.

 

Vil du bli med på reisen videre?

 

 

Hva vi kan tilby:

 

Variert arbeidstid som gir rom for fleksibilitet. Vi kan tilby stilling på heltid, deltid eller på timebasis. Stor variasjon i arbeidstidsordninger gir også glimrende muligheter for studenter eller andre som ikke ønsker å arbeide i full stilling.

 

En trygg jobb med gode rammebetingelser. Utover velregulerte lønns- og arbeidsbetingelser har våre medarbeidere gode pensjons- og forsikringsordninger. Tide er tilknyttet ordning for privat Avtalefestet Pensjon (AFP). Det er et viktig gode å være bevisst på! Vi har også gode utviklingsmuligheter for dem som har interesse og kvalifikasjoner for det.

 

En sosial hverdag og et godt arbeidsmiljø. Som bussjåfør møter du mange reisende hver dag og får gode kolleger. Ved Tide sin avdeling i Tromsø blir man en del av et lag på nærmere 400 medarbeidere som sammen jobber for å skape gode og miljøvennlige reiseopplevelser - hver dag.

 

 

Som sjåfør i Tide får du også:

 

Sitte bak rattet i topp moderne busser med panoramautsikt. Få mer av det Nord-Norge har å by på mens du sitter i en varm og god buss.

 

Muligheten til å kjøre både turbuss og rutetrafikk. Tide Buss kjører rutetrafikk for Troms og Finnmark fylkestrafikk. I tillegg har vi turbusskjøring i hele Nord-Norge.

 

Mulighet til hjelp for en god oppstart. Tide kan hjelpe med tilrettelegging for å sikre at du får en god start på et nytt sted.

 

 

Vi ser etter deg som:

- Har gyldig førerkort for buss - klasse D (mangler du førerkort klasse D? Les mer under).

- Har gyldig kjøreseddel for persontransport.

- Har gyldig Yrkessjåfør kompetansebevis (YSK). Vi kan tilby YSK ved etterutdanning dersom du fikk førerkort for buss før 10.09.2008.

- Har gode norskkunnskaper, minimum nivå B1.

- Er serviceorientert og kan ta selvstendige avgjørelser i arbeidet. Du er vår viktigste ressurs for å skape gode reiseopplevelser!

 

Har du lyst til å bli bussjåfør, men mangler førerkort klasse D?

Ta kontakt med oss.
Tide tilbyr delfinansiering av førerkort kl. D og yrkessjåførkompetanse.

Har du spørsmål? Kontakt oss på jobb@tide.no.