Bli bussjåfør i Tide!

Er du på utkikk etter en ny og spennende karriere? Bli bussjåfør i Tide! 

Vi trenger flere nye bussjåfører ved våre avdelinger i Bergen, Trondheim og Tromsø og vi håper at du vil bli med oss på laget! 

 

Hvorfor bli bussjåfør i Tide?  

 

Det er flere grunner til hvorfor man bør bli bussjåfør i Tide:  

 

Jobbtrygghet: Som bussjåfør i Tide får du en trygg og stabil jobb, og med jevn inntekt. Etterspørselen etter kollektivtransport er stor, og vi har alltid behov for bussjåfører til å betjene våre ruter.  

 

Gode arbeidsvilkår: Tide er en anerkjent og veletablert aktør i bussbransjen. Vi legger stor vekt på å tilby gode arbeidsvilkår for våre ansatte, inkludert konkurransedyktig lønn, god pensjonsordning samt gode personalforsikringer. 

 

Fleksibilitet: Som bussjåfør har du muligheten til å velge forskjellige arbeidstidsordninger som passer dine behov. Vi har både heltids- og deltidsstillinger tilgjengelig. Som bussjåfør jobber du turnus og du vet dermed i god tid i forkant når du skal på jobb.  

 

Godt arbeidsmiljø: Som bussjåfør i Tide blir man del av en større avdeling, med hyggelige kolleger og et godt samhold. Trivsel er en av Tide sine grunnverdier og vi jobber kontinuerlig for å skape gode arbeidsmiljø og høy grad av trivsel.   

 

 

Hva tilbyr Tide?   

 

Ønsker du å bli bussjåfør, men mangler sertifikat på buss? Tide tilbyr å dekke inntil 60 000 kr for motiverte kandidater som ikke har nødvendige sertifikater, men som ønsker en ny karriere som bussjåfør. Dersom du vil ha mer informasjon om dette tilbudet kan du registrere deg på skjema i linken under eller sende en epost til jobb@tide.no.

 

Tide trenger i dag flest nye bussjåfører til våre avdelinger i Bergen, Trondheim og Tromsø. 

Til kandidater som i utgangspunktet ikke kvalifiserer til jobb på grunn av manglende norskkunnskaper, vil Tide også bistå med norskkurs.   

 

Hvem ser vi etter?   

 

Vi ser etter deg som har førerkort på buss (klasse D), gyldig YSK og som snakker og forstår norsk (ihht. gjeldende språkkrav).   

Har du ikke den rette kompetansen på plass, så kan vi også være behjelpelig med å dekke kostnader knyttet til nødvendig sjåførutdanning og aktuelle kurs.  Kontakt oss for mer informasjon.  

 

Vil du har mer informasjon?

 

Les gjerne mer om det å bli bussjåfør her. Hvis du ikke finner det du leter etter må du gjerne sende oss en epost på jobb@tide.no, så skal vi svare deg så raskt som mulig.