Vi søker underleverandører i Rogaland

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi nå flere underleverandører for å betjene våre turbusskunder.

Tide AS er et av Norges største transportkonsern, med ca 2.000 busser og 4.900 medarbeidere i Norge og Danmark. Omsetningen for 2018 var på 2,8 milliarder. Kulturen i Tide skal kjennetegnes av medarbeidere som trives. Vi er miljøbevisste, stolte over jobben som gjøres, tar ansvar og viser respekt for passasjerer og kolleger.  Tide har en ordrereserve for rutekjøring på 27,5 milliarder gjennom Tide Buss AS og Tide Bus DK. I tillegg driver selskapet omfattende turbussvirksomhet.  

 

På grunn av økt oppdragsmengde ser vi nå etter flere underleverandører for å betjene våre turbusskunder i Rogaland. 

 

Vi søker underleverandører på turbuss i Rogaland

 

Som underleverandør i Tide må du eie, eller fritt disponere, en turbuss og selv kjøre eller disponere sjåfør med førerkort kl D, YSK og godkjent kjøreseddel til å bemanne denne.

 

I Tide er vi opptatt av å gi gode reiseopplevelser.

Vi kjører både lokalt og lengre turer i inn- og utland. Arbeidsdagen består ofte av en eller flere turer som sammen utgjør en trivelig og varierende arbeidsdag. 

Jobben som turbilsjåfør er mer enn å kjøre buss fra A til B. En turbilsjåfør må ta selvstendige avgjørelser, være fleksibel og yte service, enten det er passasjerhenvendelser eller andre situasjoner i trafikken. Du må være glad i å kjøre, og trives med å arbeide med mennesker. I Tide er vi stolt av jobben vi gjør for samfunnet og enkelt passasjer  

 

Vi er stolte av å være en viktig samfunnsaktør i folks hverdag. Vi søker etter ansvarsfulle, pålitelige og fleksible samarbeidspartnere som ønsker å skape gode reiseopplevelser for våre turbusskunder. 

Vil du vite mer?

Er du interessert i å høre mer, ta kontakt med driftsleder nasjonalt turkontor Martin Bjørnstad for en uforpliktende prat på mob451 04 075 eller e-post: martin.bjornstad@tide.no