Søk i feltet over

Tide turbuss i Ørnesvingene

Buss og transporttjenester i Sogn og Vestland fylke

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement eller annet i Sogn og Vestland fylke? Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss.

Trenger du å leie buss i Sogn?

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold i Sogn og Vestland fylke.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 60 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

Ekspressbusser fra Sogn - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss er en del av Nor-Way Bussekspress som opererer Fjordekspressen mellom Trondheim og Bergen, via Oppedal-Lavik. Har du spørsmål om denne ruten, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge ønsket arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Sogn

Tide Buss AS, Dalavegen 1, 6856 Sogndal

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 9001:2015, 14001:2015 og 18001:2015 for kvalitet, miljø, og arbeidsmiljø av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering