Søk i feltet over

Norgessommer

2020 05 25 Tidebuss Midnattsol 298
Vi går en annerledes sommer i møte, i stor grad påvirket av korona-pandemien, med reiserestriksjoner som medfører at de aller fleste vil tilbringe sommeren i Norge. Her kan du lese mer om hva Tide kan tilby i Norge i sommer og hvordan ekstraordinære smitteverntiltak sikrer deg som passasjer, og våre sjåfører, en trygg reise.

Med Tide i sommer-Norge

Tide er et nasjonalt selskap, og du finner våre busser ved globusen på Nordkapp, under midnattssolen i Troms, langs fiskehjeller i Lofoten, ved Nidarosdomen, over Atlanterhavsbroen, ved blomstrende frukttrær langs smale, sjarmerende veier mellom fjord og fjell, og under solskinnet østenfor fjellene.

 

Feriereiser

Tide Reiser tilbyr bussferier med utgangspunkt i Vestlandet til en rekke kjente og kjære landemerker. Her kan du reise, i godt lag, med andre som velger denne typen tilrettelagt og hyggelig reise, der vi har gjort jobben med forberedelser og organisering – og du kan lene deg tilbake og nyte turen. 

 

Blant populære reisemål å velge mellom er Telemark, Sørlandet, hageparadiset Flor & Fjære, Atlanterhavsveien, for å nevne noen. Mer om turene finner du her

 

Av smittevernhensyn har vi begrenset antall reisende på bussen, og vi oppfordrer derfor til tidlig påmelding for å sikre plass. Les ellers om hvordan Tide Reiser forholder seg til koronasituasjonen her. 

 

Ekspressbusser

Len deg tilbake, senk skuldrene og nyt ferien med panoramautsikt fra en av Tides ekspressbusser i sommer.  

 

Over hele Sør-Norge finner du ekspressbussruter som gjør det enkelt å reise rundt i Norge, uten egen bil. Fra Stavanger i sør til Trondheim i nord kan du oppleve Vestlandsnaturen på sitt beste. Kystbussen dekker det flotte kystlandskapet mellom Stavanger, Haugesund og Bergen, med Fjordekspressen mellom Trondheim og Bergen kan du oppleve alt fra det rolige landskapet over Dovre nasjonalpark, til isbreen, fjorden, kysten og fjellene. Sognefjordekspressen kjører mellom Sogndal og Bergen, og besøker kjente steder som Voss, Flåm og Lærdal langs ruten. Mellom øst og vest kjøres den ikoniske Haukeliekspressen mellom hovedstaden og Vestland.  

 

Ekspressbussenes omfattende rutenett muliggjør også rundreiser, og med flere daglige avganger på de alle fleste strekninger kan du også hoppe av for å oppleve aktiviteter og attraksjoner, eller overnatte, underveis.  

 

Bussene holder høy kvalitet og god komfort, og er utstyrt med strømuttak for lading, aircondition og toalett. Våre serviceinnstilte og trygge sjåfører sørger for behagelig reise og hjelper deg med bagasje. Som reisende kan du være trygg på at Tide følger alle smittevernregler og for din sikkerhet kjører vi kun med halvfulle busser.   

 

Turbuss 

Tide har turbusser til utleie i hele Norge, og har innført en rekke tiltak knyttet til hygiene og kapasitetsrestriksjoner, for å sikre en trygg bussleie under koronapandemien. Her kan du lese mer og bestille turbuss

 

Vi i Tide ønsker deg en fantastisk sommer med gode, og nære, opplevelser