Søk i feltet over

Barcelona

Firmatur_Barcelona_shutterstock.jpg

Kick-off i Barcelona

Barcelona – Katalonias hovedstad – forener flere tusen års historie med moderne nåtid. Her får man tilbys siste skrik innen arkitektur, mote og design! Og klimaet i seg selv kan friste.

Byens beliggenhet, med en til sammen 5 km lang strandlinje, gjør Barcelona til en svært spesiell storby. Her kan man shoppe og besøke museum på dagtid – og når byen tar «siesta» på ettermiddagen så kan man nyte en spasertur langs en av strendene om været tillater det.

Den absolutt mest kjente gaten er den travle La Rambla, men Passeig de Gracia er også verdt et besøk. Her finner man noen av modernismens mest verdsatte bygninger, signert blant annet av arkitekten Antoni Gaudi, byen store sønn som ellers kanskje er mest kjent for den uferdige men storslagne kirken, La Sagrada Familia.

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste
Yrende natteliv i Barcelona

Tide har lang erfaring med å arrangere firmaturer og vi tilbyr utvalgte, spennende reisemål til gode priser.
Gruppereiser er også en av våre spesialiteter. Liten eller stor gruppe – lang eller kort tur; kom til oss med dine ønsker. Vi gir deg et godt tilbud på grunnlag av våre gode kontakter og prisavtaler vi har med leverandører over hele Europa!

Vi hjelper deg med firmatur i Norge eller utlandet med fly, tog, båt eller buss - til destinasjonen dere ønsker; vi har flere års erfaring og kvalitet sikrede samarbeidspartnere og leverandører. Vi kan ta oss av alt fra restaurantbestilling, aktiviteter, overnatting og transport.

Figueras - Salvador Dalis fødeby - en kort tur fra Barcelona
Sightseeing på to hjul - firmatur i Barcelona