Søk i feltet over

Opplev Berlin

Berlin6.jpg
Urban og trendy!
Berlinmuren, Brandenburger Tor, Checkpoint Charlie, Potzdamer Platz; dette er noen av de kjente historiske stedene vi ønsker å se og høre om i Berlin. Det er lett å like Berlin, en levende by der du kan utforske historien og samtidig få med deg noe av det hippeste og trendy som skjer i Europa.

Ledersamling i Berlin

Denne vakre hovedstaden, også kalt Europas grønne hovedstad, er midtpunktet for Tysklands historie og kultur. Byens energiske atmosfære og dype sår gir sterke inntrykk på alle sine gjester, så en firmatur til Berlin vil garantert bli husket i lang tid!

Etter Berlinmurens fall i 1990 har byen forvandlet seg til en oase av kulturelle tilbud, trendy caféer, moderne arkitektur, shoppingmuligheter og natteliv. At Berlin nå tilhører eliten av verdens storbyer hersker det liten tvil om, og sjansen for at du vil vende tilbake etter deres firmatur er stor

Hva med å prøve en guidet tur på Segway for å finne Berlins både berømte og mer skjulte skatter eller Trabi Safari?
Trabi Safari Vår favorittaktivitet for å bli kjent med byen og dens historie er å kjøre rundt i trabantbilene de brukte i Øst, som de den gang måtte vente 15 år på å få levert. Bilene ble laget i plast og med minimalt av hestekrefter. En brukt bil kostet mer enn en ny bil, fordi de var det ikke leveringstid på. Dette er en annerledes og morsom måte å oppleve byen på, der man får gode fortellinger av en guide over bilradioen.
Ved siden av shopping, uteliv og et rikt kulturliv, bor og spiser du godt i Berlin for akseptable priser. I løpet av oppholdet bør minst ett måltid med kjøtt, sauerkraut og øl prøves!

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste
Brandenburger Tor Berlin

Brandenburger Tor er et must

Muren er fargerikt dekorert

I Berlins parker slappes det av

Moderne og spennende arkitektur

Tide har lang erfaring med å arrangere firmaturer og vi tilbyr utvalgte, spennende reisemål til gode priser.
Gruppereiser er også en av våre spesialiteter. Liten eller stor gruppe – lang eller kort tur; kom til oss med dine ønsker. Vi gir deg et godt tilbud på grunnlag av våre gode kontakter og prisavtaler vi har med leverandører over hele Europa!

Vi hjelper deg med firmatur i Norge eller utlandet med fly, tog, båt eller buss - til destinasjonen dere ønsker; vi har flere års erfaring og kvalitet sikrede samarbeidspartnere og leverandører. Vi kan ta oss av alt fra restaurantbestilling, aktiviteter, overnatting og transport.

Praha

Gode priser og tilgjenglighet

Den blå lagune

Nyt et bad i Den Blå Lagune

Spansk paella

Prøv paella i Barcelona

Sykle rallarvegen Foto Hjørnevik/Visitnorway

Sykle Rallarvegen med kolleger