Søk i feltet over

Nice - firmatur ved Middelhavet.

Nice_shutterstock_93856414.jpg
Den franske riviera!
NICE Rivieraens dronning og det gode livets by.

Firmatur til Nice

Nice er lett tilgjengelig med direktefly fra de fleste norske storbyer og temperaturen gjør den til et populært valg for kick-off og turer for bedriften.

Gamlebyens sjarmerende smug møter strandliv og yrende folkeliv

Byen er elegant, livlig, folkelig og avslappende på samme tid. Gamlebyen er trivelig med trange gater og yrende folkeliv med Cours Saleya som selve hjertet. Byen er bygget på tre høyder og er blant annet kjent for sin lange strand-promenade.

Mat i verdensklasse

På gruppereiser er måltidene en svært viktig del av turen. Maten i Nice er av ypperste klasse, og maten er påvirket av både det franske og det italienske kjøkkenet. På en firmatur til Nice kan vi anbefale Nice Tasting Challenge hvor dere kan nyte en halv dag som kombinerer historie, tradisjoner og lokale kulinariske spesialiteter fra Sør-Frankrike.

Kjøkkenet i Nice er så velkjent at de til og med har sine egne kjøkkengloser. Verdt å merke seg er også den kjente husvinen i Nice, “vins de Bellet”, produsert i åsene like bak byen.

På gruppereiser er måltidene en svært viktig del av turen.

Restauranter utenom det vanlige - våre anbefalinger

Strandrestauranten La Plage du Beau Rivage ligger på Promenade des Anglais, og få meter fra gamlebyen i Nice. Restauranten er vennlig, elegant og har en avslappende atmosfære ved stranden.

På taket til Hotel La Terrasse du Plaza hotel finner du restauranten Boscolo Plaza Rooftop. Her kan dere nyte panoramautsikten over gamlebyen, og ikke minst nyte deilige måltider tilberedt av kjøkkensjef. Hvis dere ønsker å ta en drink etter middagen har takterrassen lounge med DJ lounge mix.

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste