Søk i feltet over

Reykjarvik - team building på Island

shutterstock_357044915.jpg
På firmatur til Reykjavik kan man få det beste av alt; Restauranter, utesteder, shopping, kunst,kultur, spa og velvære og natteliv. Uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

Reykjarvik - team building på Island

Reykjavik er omringet av fjell og hav og har den perfekte base for aktiv firmatur. Bare noen minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter og opplevelser. Dere kan være med på dagsutflukt til Gullfoss og Geysir, bade i Den Blå Lagune, dra på hvalsafari, ri Islandshest, kjøre snøscooter eller firehjuls motorsykkel

 

Super-Jeep dagstur med fart og spenning er en fantastisk teambuilding aktivitet og er både spennende og actionfylt! Disse firehjulsdrevne jeepene er spesialutstyrte for å kunne kjøre på ujevnt og vanskelig terreng, slik at dere vil komme tett inn på noen av Islands mest kjente og spennende naturfenomener. Turen går til den klassiske Gyldne sirkel med noen av landets største naturopplevelse. Denne dagsturen kan kombineres med snøscooterkjøring på isbreenLangjökull.

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste

Tide har lang erfaring med å arrangere firmaturer og vi tilbyr utvalgte, spennende reisemål til gode priser.

Gruppereiser er også en av våre spesialiteter. Liten eller stor gruppe – lang eller kort tur; kom til oss med dine ønsker. Vi gir deg et godt tilbud på grunnlag av våre gode kontakter og prisavtaler vi har med leverandører over hele Europa!

 

Vi hjelper deg med firmatur i Norge eller utlandet med fly, tog, båt eller buss - til destinasjonen dere ønsker; vi har flere års erfaring og kvalitet sikrede samarbeidspartnere og leverandører. Vi kan ta oss av alt fra restaurantbestilling, aktiviteter, overnatting og transport.  Se eksempler under for noen av våre mest populære firmaturer.