Søk i feltet over

Klassetur til Berlin

Berlin shutterstock_2616122.jpg
Pr. pers fra 2595
En klassetur til Berlin gir minner for livet! Bli med til en verdensmetropol, en allsidig og spennende by med en unik historie.

BE OM TILBUD PÅ KLASSETUR TIL BERLIN.

 

Berlin er full av kontraster - skyskrapere og utsiktstårn, resten av Berlin-muren, arkitektoniske perler og store parker. Det er kort vei til Tropical Island, Europas største "innendørs tropiske ferieverden", og til den tidligere konsentrasjonsleiren Sachsenhausen - en sterk opplevelse.

PROGRAM KLASSETUR BERLIN

Dag 1 :
Reise og ankomst Berlin.
Sightseeing /byrundtur i Berlin med Skandinavisktalende guide til attraksjonene Brandenburger Tor, Charlottenburg Slott, Olympiastadion, Riksdagsbygningen, Alexanderplatz , Checkpoint Charlie, og resten av Berlin-muren som fallt for 25 år siden.

 

Dag 2 :
Halvdagsutflukt med transport og guide til den tidligere konsentrasjonsleiren Sachsenhausen, ca 35 km. fra sentrum. Omvisning og innføring i en tragisk del av nyere historie. Resten av dagen er til å oppleve Berlin, den pulserende byen, attraksjonene, kaféer eller shopping.

 

Dag 3 :
Hel- eller halvsdagstuflukt til Tropical Island, Europas største "innendørs tropiske ferieverden", med sandstrender og tropisk sjø og regnskog, sauna og spa! Egne program for skoleklasser, guidede turer eks. teknologitur, regnskog eller multimedia.
 Alternativ: program, attraksjoner og opplevelser i Berlin.

 

Dag 4 :
Dagen er på egen hånd i byen.
Hjemreise

 

Pakkepris 4 dager / 3 døgn :
fra kr 2 595,- pr person ved min. 20 personer

 

Inkludert i priseksempel:
3 døgn overnatting på flersengsrom på ungdomsherberge sentralt i Berlin
3 frokost og 3 middag
Byrundtur med guide i Berlin
Sachsenhausen: utflukt med guide og omvisning

 

Tillegg:
Reise til/fra Berlin
Transport fra/til flyplass i Berlin
Aktiviteter - se dag 3 i programmet.

 

Be om tilbud for aktuell periode, og inkludert transport til/fra Berlin.
(Forbehold om endrede priser og eventuelle endrede skatter og avgifter, valutakurser, eller andre forhold som vi ikke har rådighet over)

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste