Søk i feltet over

Klassetur til Krakow

Krakow_shutterstock_201570848.jpg
pr. pers. fra 2595
Krakow er kjent som Polens vakreste by. Den var vært landets hovedstad og står på Unescos liste over verneverdige kulturbyer. Byen er i dag en sydende kulturby med teater, musikkscener og museer. I Gamlebyen står attraksjonene i kø – Wawel slott, renessansetorget eller markedsplassen, og jødekvartalene Kazimierz, hvor den Oscarbelønnede filmen Schindler’s liste av Steven Spielberg ble spilt inn.

BE OM TILBUD PÅ KLASSETUR TIL KRAKOW.

 

 

Vi anbefaler utflukt til konsentrasjonsleirene Auschwitz og Birkenau, og til de imponerende Wieliczka saltgruvene og den vakre underjordiske saltkirken.

PROGRAM KLASSETUR KRAKOW

Dag 1 :
Reise og ankomst Krakow.
Byrundtur til fots i Krakow med skandinavisktalende guide.

Her får vi en innføring i Krakows historie, og oppleve kongeborgen Wawel, Mariakirken, universitetet Collegium Maius fra 1354 og Markedshallen. Den gamle jødiske bydelen Kazimiers, er i dag mest trendy med små hoteller, restauranter, forretninger og boutiquer, men er en bydel som er preget av historien fra middelalderen.

 

Dag 2 :
Halvdags utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz-Birkenau, som ligger ca 7 mil fra Krakow. Krigshistorien er sterk og redselsfull. Vi har lokal guide og besøker også Birkenau som ligger bare et par km unna. Der er kaféer og restauranter for lunsj i området før retur til Krakow. Resten av dagen er til fri disposisjon i Krakow.

 

Dag 3 :
Spennende halvdags utflukt til den 700 år gamle saltgruven Wieliczka – like utenfor Krakow. Her skjuler det seg en magisk verden av salt i 20 mil lange ganger. Vi får omvisning med skandinavisk talende guide i dette praktfulle underjordiske landskapet, i haller med skulpturer og ikke minst kirken – hvor kirkebenkene, altertavlen og til og med krystalkronene er laget av salt. En mektig opplevelse.
Ettermiddagen er fri til å fortsette byvandringen, til shopping eller kafébesøk.

 

Dag 4 :
Dagen er på egen hånd i byen.
Hjemreise

 

Pakkepris 4 dager / 3 døgn :
fra kr 2 595,- pr person ved min. 20 personer

 

Inkludert i priseksempel:
3 døgn overnatting på flersengsrom på ungdomsherberge sentralt i Krakow
3 frokost og 3 middag
Byrundtur/vandring med guide i Krakow
Utflukt med guide som i program

 

Tillegg:
Reise til / fra Krakow
Transport fra /til flyplass i Krakow

Be om pakketilbud for aktuell periode, og inkludert transport til/fra Krakow.
(Forbehold om endrede priser og eventuelle endrede skatter og avgifter, valutakurser, eller andre forhold som vi ikke har rådighet over)

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste