Søk i feltet over

Klassetur til København

København_shutterstock_241104052.jpg
Pr. pers. fra kr. 4 199,-
København er en hyggelig by, med pittoreske plasser og gater, vakre bygninger, spennende museer, Tivoli midt i sentrum, den kjente handlegaten "Strøget", Havfruen og flere kjente attraksjoner. Den Blå Planet er Nordeuropas største Akvarium. København kalles ofte "Kongens by". Under den over 400-årige unionen med Danmark var byen også vår hovedstad, og vår felles norsk – danske historie er fortsatt interessant. Opplev den historiske, pulserende, men likevel avslappende byen på sørsiden av Skagerak.

BE OM TILBUD PÅ KLASSETUR TIL KØBENHAVN

 

København kalles ofte "Kongens by". Under den over 400-årige unionen med Danmark var byen også vår hovedstad, og vår felles norsk – danske historie er fortsatt interessant. Opplev den historiske, pulserende, men likevel avslappende byen på sørsiden av Skagerak.

PROGRAM KLASSETUR KØBENHAVN

Dag 1:
Reise og ankomst København. Byrundtur til fots, ca 2 timer, med Skandinavisktalende guide blir vi kjent i byen. Vi besøker sentrale deler av København, med Nationalmuseet, Holmens Kirke -med Tordenskiolds kiste, Christiansborg og den kongelige residens Amalienborg.

Dag 2:
Opplevelsestilbudene er mange og vi foreslår:

1)Experimentarum - et interaktivt natur- og teknikkmuseum som er til stor glede for unge forskere og nysgjerrige voksne. Museet ligger i Hellerup, ca. 30 minutter med tog fra København.

2) Ripleys Believe it or Not som ligger sentralt, er et morsomt, underholdende og lærerikt opplevelsesmuseum som lar deg komme tett på noen av verdens merkeligste fenomener.

3) Tychol Brahe Planetarium. Her får man en innføring i astronomiens fascinerende univers og adgang til utstillingen ”Det aktive univers”, i tillegg til at romteateret leverer en utrolig filmopplevelse i 3D.

4) Den Blå Planet, Nordeuropas største Akvarium med mer enn 20 000 dyr og 7 mill. liter vann. Beliggenhet ca 8 km fra overnattingsstedet og lett tilgjengelig med tog og buss.

Dag 3:
Dette er dagen for å besøke Tivoli, en fantastisk fornøyelsespark med en rekke attraksjoner som berg-og-dalbaner, karuseller og radiobiler. I tillegg huser parken konsertsal, friluftsteater og en rekke opplevelser som gjør den til et av Nordens fremste turistmål. Avslutningsmiddag på Hard Rock Café.

Dag 4:
Dagen er på egen hånd i byen.
Hjemreise


Pakkepris 4 dager / 3 døgn :
fra kr 4 199,- pr person ved min. 20 personer

Inkludert:
3 døgn overnatting på flersengsrom på ungdomsherberge sentralt i København.
3 frokost og 3 middag
Byrundtur med guide i København
Tivoli – inngangsbillett

Tillegg:
Reise til / fra København
Transport fra /til flyplass i København
Aktiviteter - se dag 2 i programmet.

Be om pakketilbud for aktuell periode, og inkludert transport til/fra København.
(Forbehold om endrede priser og eventuelle endrede skatter og avgifter, valutakurser, eller andre forhold som vi ikke har rådighet over)

Din personlige samarbeidspartner
I Tide har vi mange års erfaring med å arrangere reiser for unge og studenter. Vi er konkurransedyktige på pris og tilbyr trygghet i alle ledd.  Vi hjelper deg gjerne. Ring oss på tlf. 05505, send e-post eller fyll ut forespørselskjema for et uforpliktende tilbud.

La oss ta hånd om det praktiske så dere kan nyte turen.

1. Reiseinformasjon
2. Kontaktinformasjon
Neste