Nå kan ditt lag leie håndballbussen

Stol på oss - det finnes ikke bedre valg enn turbuss når mange skal reise sammen. Hele gruppen samlet hele veien, i moderne og behagelig buss fra Tide.

 

Fyll ut skjema under og få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Våre minibusser har opptil 16 seter, og store busser har mellom 45 og 60. Til ekstra store grupper kan vi tilby dobbeltdekkere med 86 sitteplasser. Ved å velge buss, velger du også et mer miljøvennlig alternativ.

 

Hvorfor velger håndballaget ofte buss?

Det er enkelt å bestille buss hos Tide. Du blir hentet der du ønsker, og kjøres dit du skal. Trygt og komfortabelt.

 

I tillegg er det sosialt og hyggelig å reise med buss - tiden du bruker på reisen, er tid dere får sammen.

Det er bra for miljøet og bra for miljøet.

 

Håndballbussen i Region Øst og Region Vest

 

Vi har håndballbuss både i Region Øst og i Region Vest, og ellers førsteklasses busser til leie i hele landet. Tide Buss har et samarbeid med Oslobuss for å sikre håndballagene et godt tilbud og god kapasitet i hele landet.

 

Vil du leie håndballbussen i Region Øst, kan du fylle ut skjema på oslobuss.no, sende forespørsel på e-post til: post@oslobuss.no eller ringe tlf. 22441560 

 

Trenger laget å leie buss i resten av Norge, fyll ut skjema over, sende en forespørsel på e-post til tur@tide.no eller ringe tlf. 55238700 .

 

Offisiell samarbeidspartner til NHF.

ISO-sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 9001:2015, 14001:2015, 45001 for kvalitet, miljø, og arbeidsmiljø og 39001 for trafikksikkerhet av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA. 

 

KIWA sertifisering