Søk i feltet over

TideVerksted2_1024x600px.jpg

Verksted for tyngre kjøretøy

Bestill service eller reparasjon

Gå til bestilling
Tide Verksted er et eget selskap i Tide konsernet og er en av de største aktørene innen service og reparasjon av tyngre kjøretøyer i Hordaland.

Tide Verksted AS er et datterselskap av Tide Buss og har over 110 ansatte fordelt på ti verksteder. Selskapet leverer primært verkstedtjenester til Tide Buss AS, men jobber også aktivt ut i det eksterne markedet. Med åtte avdelinger i Hordaland så er vi en av de  største aktørene i dette området innen reparasjoner og service av tyngre kjøretøy og har verkstedsanlegg på Mannsverk, Fana, Haukås, Osterøy, Sotra, Kvinnherad, Odda og Voss. I tillegg har vi  og verksteder i Haugesund og Kristiansund. Selskapet er sertifisert i henhold til ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Omsetning i 2016 var på 134 millioner NOK.

 

Tide Verksted er et flermerke verksted og utfører service og reparasjoner på alle typer tunge kjøretøy. Noen av våre verksteder utfører også reparasjoner på personbil og varebil. Med våre ti verksteder kan du få jobben utført der det passer deg best. Vi utfører alt fra EU kontroll til tyngre karosseri jobber. Våre kompetente og erfarne mekanikere er din garanti for at vi leverer trygghet og kvalitet til konkurransedyktige priser.

 

Vi utfører

  • service
  • reparasjoner
  • EU-kontroll
  • Lakk
  • Karosseri
  • Klima/AC
  • Fartskriverkontroll
  • Årskontroll Lift

Les mer om våre tjenester.


Tide Verksted AS

Telefon: 55238700 (vanlige takster gjelder) eller tlf 05505 (ekstrakostnader vil påløpe*), 
(Mandag-fredag kl. 07.00 - 15.00)
Epost: verksted@tide.no

Postadresse: Tide Verksted AS, postboks 6300, 5893 Bergen

Besøksadresse: Møllendalsveien 1A  5893 Bergen
Tide-senteret 

*Ekstrakostnader vil påløpe ved henvendelser til tlf. 05505 - sjekk hvilke priser som gjelder for ditt abonnement hos din teleoperatør.

Administrasjon verksted

Tom Waardal - Daglig leder
e-post: tom.waardal@tide.no

Robert Nilsen - Teknisk sjef
e-post: robert.nilsen@tide.no

 

Erik Nerheim - Driftssjef
e-post: erik.nerheim@tide.no

 

Tide Verksted lærling