Konkurranser og utfordringer

Hver måned vil det komme nye utfordringer og konkurranser i appen. En utfordring kan for eksempel være å gå distansen mellom Tide sine stasjonering i Norheimsund og stasjoneringen i Odda, eller mellom stasjoneringene i Larvik og Sandefjord. Ved å delta utfordringene kan du tjene ekstra poeng til ditt lag. Poengene beregnes ut i fra distansen på utfordringen og man kan velge en utfordring ut i fra egne forutsetninger. 

 

I tillegg vil man kunne laste opp bilder i appen, for å vise kolleger litt av sin hverdag. Man kan opptjene ekstra poeng for inntil et bilde per dag. Det er også mulig å heie frem sine kolleger ved å gi dem applaus. Vi oppfordrer alle til å dele bilder som representerer Poengjakten - fysisk aktivitet og samhold. 

 

Hver måned vil det være en egen bildekonkurranse med ulike tema. Konkurransene vil bli lansert i appen og vil ha tema som for eksempel  "vinter", "utsikt", "solnedgang" eller "badetur". Vinneren av månedens bilde vil bli annonsert og han/hun vil få tilsendt en flott premie!

 

De poengene man får for å gjennomføre en utfordring eller legge ut et bilde poengene legger seg på toppen av de 500 daglige. Om du har gått 4500 skritt – tatt ett bilde og fullført en utfordring som gir 1000 poeng på samme dag, vil de 1000 poengene gå inn i ditt bidrag til laget, selv om de ikke vises på din egen oversikt. Det er med andre ord lurt å hele tiden holde på med en utfordring.

  

De vil bli en rekke flotte premier i løpet av året, både til hele lag og til enkeltpersoner. Kriteriene for å vinne vil variere og disse blir annonsert ved oppstart av hver nye utfordring som lanserer. Alle som deltar vil ha mulighet til å vinne :)