Søk i feltet over

Tide turbuss på Hå gamle prestegård

Leie buss i Stavanger og Sandnes

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord eller annet i Stavanger? Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss.

Trenger du å leie buss i Stavanger eller Sandnes?

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold i Stavanger og Rogaland.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 60 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

Ekspressbusser fra Stavanger - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen mellom Stavanger og Bergen. Har du spørsmål om denne ruten, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Stavanger som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Stavanger

Tide Buss AS, Somaveien 1, 4313 Sandnes

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering