Søk i feltet over

Tide Turbuss Kristiansten Testning Foto Eirik Juberg Karlstrøm

Leie buss i Trondheim

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement eller annet i Trondheim eller Trøndelag? Vi har busser til enhver anledning.

Trenger du å leie buss i Trondheim?

 

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold i Trondheim og Trøndelag.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 60 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

Ekspressbusser fra Trondheim - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss er en del av Nor-Way Bussekspress som opererer Fjordekspressen mellom Trondheim og Bergen. Har du spørsmål om denne ruten, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Vi søker nå sjåfører til Trondheim. Les mer om ledige stillinger som bussjåfør i Trondheim.

 

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Trondheim som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Les også: Trondheim får Norges mest miljøvennlige bussflåte.

Tide har vunnet anbudet for ruteområde 2 i bussanbudet for Stor-Trondheim 2019-2029, og det vil da ha 35 batterielektriske busser på veiene Les hele saken i vårt online-magasin I Tide.

 

 

Avdelinger og stasjoneringssteder i Trondheim

Tide Buss AS, Sorgenfriveien 7, 7031 Trondheim

 

 

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering