Fra pensjonist til bussjåfør

Arne Otto begynte som bussjåfør etter han ble pensjonist

Etter tre år som pensjonist gikk Arne Otto tilbake til arbeidslivet og ble bussjåfør i Tide. Nå er han 69 år og håper han får jobbe til han blir 75.

Etter er en lang og spennende karriere som sivilingeniør i oljebransjen, gledet jeg meg til å nyte pensjonisttilværelsen, smiler Arne Otto bak rattet på den store rutebussen. Men etter noen år fikk jeg litt for mye fritid og jeg savnet å ha en jobb å gå til, fortsetter han.

 

Arne Otto hadde sett at Tide søkte etter flere bussjåfører og tok derfor kontakt med oss for å få vite mer om hvilke muligheter han hadde. Kort tid etter første samtale satt Arne Otto bak rattet, ikledd Tide-uniform, klar for sitt første skift. Arne Otto er nå ansatt som tilkallingssjåfør i Tide og kjører rutebuss på Sotra og Askøy utenfor Bergen.  

 

Det som overtalte meg til å bli bussjåfør, var den gode mottagelsen jeg fikk da jeg tok kontakt med Tide og jeg har aldri angret. Ved å ha en jobb å gå til setter jeg mer pris på de fridagene og hverdagen blir mer normal, sier Arne Otto.

 

Kan du tenke deg å bli bussjåfør i Tide? Les mer om mulighetene dine her: 

Les mer om hvem som passer som bussjåfør!

Se våre ledige stillinger her - ledige stillinger i Tide.

Har du noen spørsmål, kan du kontakte oss på jobb@tide.no