Turbuss fra Tide - et godt valg

Tide er en ledende aktør i det norske markedet for busstransport og er kjent for blant annet høy kvalitet og pålitelighet. Vi leverer busstjenester i hele landet, og vi er en populær samarbeidspartner for både store og små kunder.

KONTAKT OSS

SALGSSJEF

Stian Heitmann stian.heitmann@tide.no

97 99 99 02

 

KEY ACCOUNT MANAGER

Bjarte Morten Skjoldal bjartemorten.skjoldal@tide.no

97 05 22 43

 

KEY ACCOUNT MANAGER

Vidar Olsen vidar.olsen@tide.no

91 66 77 88

 

 

 

ENKEL REISEPLANLEGGING

Noen av kjerneelementene i vårt tilbud er enkelhet og kvalitet. Gjennom gode bestillingsløsninger og et samlet kontaktpunkt for alle forespørsler gjør vi reiseplanlegging enkelt for våre kunder. Denne tilnærmingen er spesielt verdsatt i en tid hvor våre kunder i stadig større grad ønsker klarhet og effektivitet i sine interaksjoner med tjenesteleverandører. Vi benytter framtidsrettet teknologi innen bransjen, noe som gir mer forutsigbar drift og kundeopplevelse.

 

Dette er et fokus som kunder som blant annet Norwegian Travel verdsetter, og CMO i Norwegian Travel, Torstein Bolme, framhever nettopp dette som en viktig grunn til at Tide ble valgt som dere transportleverandør. Her kan du lese mer om samarbeidet.

 

 

GRØNNE BUSSER

Tide har en tydelig strategi om å være en ledende aktør i det grønne skiftet og dette gjenspeiles blant annet i vår satsing på elektriske turbusser. Den første elektriske turbussen ble kjøpt inn i 2021, og utviklingen går på alle måter i positiv retning. Våren 2024 er de nyeste elbussene tilgjengelig for utleie. Med sine 15 meter, hele 61 sitteplasser og økt batterikapasitet, økes bruksområdene og bussen blir enda «grønnere».

 

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som møter de spesifikke kravene til hver kunde. Enten det er en enkel dagstur, komplekse flerdagersturer eller faste oppdrag løser vi hver tur med en ubetinget forpliktelse til kvalitet og kundetilfredshet.

 

 

 

Ta kontakt med oss i dag for å få vite mer om hvordan Tide kan bidra til gode og bærekraftige transportløsninger for din bedrift.