Søk i feltet over

Tide_Bryggen i Bergen ICH.jpg

Turbuss og transporttjenester i Bergen/Hordaland

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord, blåtur eller annet i Bergen Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss.

Trenger du å leie buss i Bergen?

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på vestlandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 84 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

Kollektivtransport i Bergen

I Bergen kjører Tide rutebuss på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Skyss. Tide kjører rutene i Bergen nord og Osterøy, Bergen sentrum og Bergen sør. Fra juni 2019 vil Tide også kjøre rutepakke vest, på Askøy og Sotra. Har du spørsmål om hittegods, ønsker informsajon om priser eller ruteinformasjon vedr. rutebusser i Bergen kan du kontakte Skyss eller ruteopplysningen 177.

 

Flybussen i Bergen

Tide Buss opererer Flybussen i Bergen og er deleier i markedsføringsselskapet Flybussen.no 
Har du spørsmål om Flybussen, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Hittegods for Flybussen i Bergen oppbevares hos Avinor hittegodskontor på Flesland

 

Ekspressbusser fra Bergen - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen mellom Bergen og Stavanger, samt deler av Fjordekspressen, som opererer mellom Bergen og Trondheim. 
Har du spørsmål om våre ekspressruter, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Bergen som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Bergen

Hovedkontor: Møllendalsveien 1a, 5009 Bergen

Avdeling Bergen sentrum: Mannsverk, Nattlandsveien 89, 5094 Bergen 

Avdeling Bergen nord: Nordre Brurås 43, 5131 Bergen

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 9001:2015, 14001:2015 og 18001:2015 for kvalitet, miljø, og arbeidsmiljø av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering