Søk i feltet over

Strikkeglade Anne deler mønster av Tide-votter

Da hun fikk senebetennelse i armen tok Anne en pause fra strikkingen og lagde sin aller første strikkeoppskrift.

Resultatet ble votter med Tide-motiv som hun gav i overraskelse til en kompis som jobber i Tide Buss sin avdeling i Haugesund.

 

Anne Bergljot Sivertsen (47) fra Karmøy er damen bak de populære Tide Buss-vottene. Som barn var hun alltid interessert i mammas håndarbeid, og allerede i 6-7årsalderen begynte hun å strikke selv. Siden den gang har strikkeprosjektene blitt mange, for eksempel votter i grønnfarget Tide-design.

 

"I høst ble jeg hekta på å strikke votter, så gale ble det at jeg dro på meg en senebetennelse i høyrehånden. Heldigvis er jeg venstrehendt, så da fant jeg frem tegnesakene og tegnet mitt aller første strikkedesign. Tilfeldigheter førte til at det ble Tide-votten. Du kan si det var litt hell i uhell", ler hun.

 

Etter flere timer og dager med prøving og feiling ble det unike Tide-designet til, og resultatet har blitt en stor suksess.  

 

"Mottakeren ble veldig fornøyd, og jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger av folk som synes vottene er fine. Strikkekontoen min på Instagram har også fått flere følgere etter at Tide la ut vottene i en konkurranse på Facebook", forteller hun.

 

Tide-vottene var startskuddet som ledet henne til å lage egne oppskrifter og mønstre.

 

 

"Jeg har også laget mønster til et Tide-pannebånd. Det er kjekt å lage egne design, selv om det er tidkrevende. Med litt enkel matematikk, teknikk og god tålmodighet så blir det som regel bra".

 

Hun har derimot ingen planer om å gjøre forretning ut av lidenskapen.

 

"Akkurat nå gjør jeg det kun på hobbybasis og har ingen planer om å lage en bedrift ut av dette. Men jeg stiller gjerne opp for å hjelpe andre og svarer på spørsmål for de som lurer på noe", sier den sjenerøse strikkeentusiasten.

  

Påskekonkurransen hvor man kunne vinne Tide-votter og pannebånd var så populær at vi nå publiserer oppskriftene.

Påskekonkurransen hvor man kunne vinne Tide-votter og pannebånd var så populær at vi nå publiserer oppskriftene.