Søk i feltet over

Navn
Telefonnr.
Beskriv oppdraget. Hva ønsker du pris på?

Trygg bussleie under koronasituasjonen

Du kan fortsatt leie buss av Tide. Vi har innført en rekke tiltak for å skape en trygg reise for alle. Når du leier turbuss kan du være trygg på at Tide har iverksatt strenge hygienetiltak for å bidra til å hindre smitte. Vi vurderer fortløpende utviklingen i korona-situasjonen, og følger til enhver tid gjeldende råd og retningslinjer fra helsemyndighetene.


Tide sørger for god informasjon og oppfølging av egne ansatte – både for å sikre våre sjåfører og våre passasjerer en trygg reise.

 

Her er noen av tiltakene vi i våre busser for å hindre smittespredning:

  • Ekstra renhold og desinfisering på alle viktige kontaktflater om bord på bussen, før og etter hver tur
  • Informasjonsplakater fra Helsedirektoratet synlig i alle våre turbusser.
  • Vi skreddersyr for dine behov og diskuterer fornuftig avstander i tråd med FHI sine anbefalinger, og dine ønsker om du ønsker enda større avstand. Tide opererer nå både beredskapsbusser for kommunale enheter og annen sporadisk kjøring.
  • Det oppfordres i størst mulig grad at alle håndterer egen bagasje.

 

Tide følger situasjonen tett for å bidra til å bekjempe smittespredning. Vi ber alle våre reisende om å følge rådene fra myndighetene.

 

Har du spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss!

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt

Vi har topp moderne turbusser fra 16 til 60 seter alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Bak rattet sitter ansvarlige sjåfører med stolthet og respekt for sitt yrke og jobben de skal utføre. Vi er opptatt av at din reiseopplevelse skal bli så trygg, sikker, nøyaktig, fin og stor som mulig. God tur!

Gode retningslinjer til deg som bestiller transport

Tide oppfordrer alle organisasjoner, skoler, barnehager, foreninger og lag, til å ha økt fokus på sikkerhet i trafikken for sine barn og voksne. Trygg Trafikk har utarbeidet en lettfattet og god informasjonsbrosjyre for deg som arrangerer turer og bestiller transport. Retningslinjene i den vil bidra til at dine medlemmer er tryggere på vei til og fra aktiviteter, og på reise. Dette gjelder særlig deg som bestiller og er ansvarlig for gruppetransport; Ikke bare spør om pris, husk også å sjekke om sikkerhet er i førersetet!

Vil du vite mer?