Søk i feltet over

Turbuss fra Tide - mer tid sammen

Stol på oss - det finnes ikke bedre valg enn turbuss når mange skal reise sammen. Hele gruppen samlet hele veien, uten å bli forstyrret av andre, i moderne og behagelig buss fra Tide.

Det er enkelt å bestille buss hos Tide. Du blir hentet der du ønsker, og kjøres dit du skal. Trygt og komfortabelt. Fyll ut skjema under og få et gratis og uforpliktende pristilbud for din neste tur tilsendt på e-post.

 

 

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt

Vi har topp moderne turbusser fra 16 til 60 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Bak rattet sitter ansvarlige sjåfører med stolthet og respekt for sitt yrke og jobben de skal utføre. Vi er opptatt av at din reiseopplevelse skal bli så trygg, nøyaktig og behagelig som mulig. God tur!

Gode retningslinjer til deg som bestiller transport

Tide oppfordrer alle organisasjoner, skoler, barnehager, foreninger og lag, til å ha økt fokus på sikkerhet i trafikken for barn og voksne. Trygg Trafikk har utarbeidet en lettfattet og god informasjonsbrosjyre for deg som arrangerer turer og bestiller transport. Retningslinjene i den vil bidra til at dine medlemmer er tryggere på vei til og fra aktiviteter, og på reise. Dette gjelder særlig deg som bestiller og er ansvarlig for gruppetransport; Ikke bare spør om pris, husk også å sjekke om sikkerhet er i førersetet!

Vil du vite mer?