Søk i feltet over

Tide_Bryggen i Bergen ICH.jpg

Leie buss i Bergen/Vestland

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord, blåtur eller annet i Bergen? Vi har busser for ethvert transportbehov.

Trenger du å leie buss i Bergen?

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på vestlandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 84 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

Turbuss og transporttjenester i Bergen

I Bergen kjører Tide rutebuss på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Skyss. Tide kjører rutene i Bergen nord og Osterøy, Bergen sør og Rutepakke vest på Askøy og Sotra. Har du spørsmål om hittegods, ønsker informasjon om priser eller ruteinformasjon vedr. rutebusser i Bergen kan du kontakte Skyss eller ruteopplysningen 177.

 

Flybussen i Bergen

Tide Buss opererer Flybussen i Bergen og er deleier i markedsføringsselskapet Flybussen.no 
Har du spørsmål om Flybussen, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Hittegods for Flybussen i Bergen oppbevares hos Avinor hittegodskontor på Flesland

 

Ekspressbusser fra Bergen - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen mellom Bergen og Stavanger, Sognefjordekspressen mellom Sogndal og Bergen samt deler av Fjordekspressen, som opererer mellom Bergen og Trondheim. 
Har du spørsmål om våre ekspressruter, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Bergen som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Bergen og omegn

Hovedkontor: Møllendalsveien 1a, 5009 Bergen

Avdeling Bergen nord: Nordre Brurås 43, 5131 Bergen

Avdeling Bergen sør:  Krokeidevegen 8, 5244 Fana

Avdeling vest: Straumsfjellvegen 2, 5353 Straume

Avdeling kommersiell: Fleslandsveien 70, 5258 Blomsterdalen

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering