Søk i feltet over

Tide Buss i Haugesund

Leie buss i Haugesund/Haugalandet

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord, blåtur eller annet i Haugesund? Vi har busser for ethvert transportbehov.

Trenger du å leie buss i Haugesund?

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold i Haugesund og Haugalandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 57 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

Flybussen i Haugesund

Tide Buss opererer Flybussen i Haugesund og er deleier i markedsføringsselskapet Flybussen.no 
Har du spørsmål om Flybussen, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Har du glemt igjen noe på bussen, kontakt oss på e-post: Flybussen.Haugesund@tide.no eller ring kundeservice. Hittegods for Flybussen i Haugesund oppbevares hos Tide Buss i Leirangergata 31, 5522 Haugesund. 

 

Ekspressbusser fra Haugesund - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen fra Haugesund til Stavanger og Bergen, og Haukeliekspressen mellom Haugesund og Oslo.  Har du spørsmål om disse rutene, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Haugesund som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Haugesund

Tide Buss AS, Leirangergata 31, 5522 Haugesund

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering