Søk i feltet over

Tide Buss i Haugesund

Buss og transportjenester i Haugesund/Haugalandet

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord eller annet i Haugesund? Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss.

Trenger du å leie buss i Haugesund?

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold i Haugesund og Haugalandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 57 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

Flybussen i Haugesund - dessverre innstilt grunnet koronapandendemien

Tide Buss opererer Flybussen i Haugesund og er deleier i markedsføringsselskapet Flybussen.no 
Har du spørsmål om Flybussen, kan du ta kontakt med vår kundeservice. Har du glemt igjen noe på bussen, kontakt oss på e-post: Flybussen.Haugesund@tide.no eller ring kundeservice. Hittegods for Flybussen i Haugesund oppbevares hos Tide Buss i Leirangergata 31, 5522 Haugesund. 

 

Ekspressbusser fra Haugesund - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen fra Haugesund til Stavanger og Bergen, og Haukeliekspressen mellom Haugesund og Oslo.  Har du spørsmål om disse rutene, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Haugesund som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Haugesund

Tide Buss AS, Leirangergata 31, 5522 Haugesund

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 9001:2015, 14001:2015 og 18001:2015 for kvalitet, miljø, og arbeidsmiljø av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering