Søk i feltet over

IMG 4636

Flybussen styrker tilbudet i Bergen sentrum – og med ny miljømerking

Med nye ruter i Bergen sentrum er Flybussens tilbud blitt enda bedre. Fra og med 4. november kjører alle bussene nå samme trasé gjennom sentrum, og gir et styrket og forutsigbart rutetilbud. Dette er godt nytt både for reisende og hotellnæringen i sentrum.

Med avganger tre ganger i timen fra alle holdeplassene i Bergen sentrum, er Flybussen et raskt, effektivt og ikke minst miljøvennlig alternativ. De nye rutene sørger for at byens hotellgjester har et enda bedre tilbud.

 

-Dette er veldig bra for reiselivet i Bergen. Når Flybussen nå forbedrer rutetilbudet er dette gode nyheter for både de reisende og hotellnæringen. At Flybussen også satser på en tydeligere miljøprofil er et viktig steg i riktig retning, sier reiselivsdirektør i Bergen, Anders Nyland.

 

Flybussen i Bergen kjører utelukkende på miljøvennlig HVO100 biodiesel, et andregenerasjons biodrivstoff, som er et mye renere drivstoff sammenlignet med vanlig førstegenerasjons biodrivstoff. Miljøsatsing er i vinden som aldri før – og Flybussen er med på satsingen! De ønsker å tilby et bærekraftig transportmiddel og kjører alle sine busser utelukkende på biodiesel.

 

For å synliggjøre at Flybussen er en miljøbevisst aktør, merkes nå alle Flybussene med et nytt symbol.

 

- Vi vet at det er viktig for våre passasjerer å velge et miljøvennlig transportalternativ, så denne nye merkingen av bussene gjør det tydeligere enn noen gang at Flybussen satser på miljøet og ren byluft, sier produktsjef i Tide Buss AS, Svein Helge Hauge.

 

- Initiativet og satsingen fra Flybussen er viktig for satsingen videre i Bergen i 2020 – der tilrettelagte og bærekraftige reiselivsprodukter vil stå i fokus. Sammen kan vi i reiselivsnæringen gjøre 2020 til et bærekraftig år, avslutter Nyland.

 

Kart over alle holdeplassene i sentrum finner du her.