Søk i feltet over

IMG 0385

Nytt fylke og nytt forretningsområde for Tide; Helsebuss Kristiansand-Oslo

1. september starter Tide drift av Helsebuss for Sørlandet Sykehus, og med dette er selskapet representert også i Agder fylke.  

 

Helsebussen kjører daglige ruter mandag til fredag mellom Kristiansand og Oslo. Bussen er et tilbud til pasienter som har behov for transport til og fra behandling på traséen Kristiansand-Arendal-Oslo, og bussen stopper blant annet på sykehuset i Kristiansand og Arendal, Rikshospitalet og Ullevål sykehus.  

 
Spesialtilpasset buss 

Det vil komme en ny, spesialtilpasset buss til oppdraget, med blant annet seter med høy standard og komfort og ekstra god plass til hver av de ca 8.000 reisende som hvert år forventes å benytte seg av tilbudetEttersom dette er et spesialtilbud for pasienter til og fra behandling har bussen et utvidet tilbud, med blant annet gratis varme drikker og salg av kalde drikker og snacks om bord. Det vil være puter og pledd tilgjengelig, samt gratis aviser og wifi.  

 

I tillegg til sjåfør er det en bussvert tilgjengelig på hver avgang, slik at passasjerene kan få ekstra oppfølging ved behov. Bussen er utstyrt med førstehjelpsutstyr og hjertestarter som våre ansatte er kurset i å bruke. 

 

 

Etter 12 år med drift i egen regi, valgte Sørlandet sykehus HF å konkurranseutsette driften av Helsebuss SØR. Etter en anbudsrunde falt valget på Tide Buss AS.  

“Tilbudet fra Tide Buss var svært profesjonelt utformet, og ga et solid inntrykk. Tide setter brukeren i sentrum, og bruker mye ressurser på opplæring og kvalitetssystemer”, sier Trude Skeie ved Sørlandet Sykehus. “Samarbeidet med Tide Buss etter tildeling av avtalen har bekreftet det gode inntrykket vi fikk gjennom anbudsprosessen, og vi ser frem til et velfungerende samarbeid for pasientenes beste i årene fremover”. 

 

Tide setter pris på den tilliten Sørlandet Sykehus har vist ved å velge oss som leverandør for et viktig tilbud, og vi ser frem til syv år med et godt samarbeid. Vi ønsker også nye kollegaer i Agder fylke velkommen til Tide.