Søk i feltet over

Tide+Osbuss=Sant

Tide kjøper Osbuss AS

Tide Buss AS og Osbuss AS har kommet til enighet om at Tide kjøper turbusselskapet Osbuss fra Modalen-Eksingedal billag og styrker dermed sin posisjon på Vestlandet.

Tide styrker turbussvirksomheten gjennom kjøp av Osbuss AS

 

- Tide satser stort på kommersiell virksomhet i hele Norge, og til tross for at det er utfordrende tider i turbransjen pga Covid 19, ser vi på dette som et veldig spennende oppkjøp for fremtiden. Vi overtar en rekke dyktige ansatte, flotte turbusser, lokalkjennskap og nærhet til markedet på Os, sier kommersiell direktør i Tide, Christine Flataker Johannessen.

 

Hun forteller at Tide ser frem til å overta en aktør som allerede har et meget godt omdømme, solid lokalkunnskap og dyktige sjåfører med en positiv kundeorientert holdning. 

 

- Vi har fulgt med på og vi har et meget godt inntrykk av selskapet og av medarbeiderne, så vi ser virkelig frem til å jobbe enda tettere sammen i tiden fremover, sier Flataker Johannessen.

 

Knut Moe, daglig leder i Mebas sier han er veldig glad for at Tide nå kommer inn på eiersiden i selskapet og at vurderingene rundt et salg av selskapet begynte allerede før Covid-19 pandemien. Osbuss har i dag 15 faste ansatte og har levert transporttjenester siden 1995.

 

- For Osbuss sin del vil dette bety at de får et større nettverk, større forutsigbarhet og økt ordremengde, og det er jeg veldig glad for på vege av våre trofaste kunder og alle som jobber i selskapet. Tide er villig til å satse på turmarkedet, har flere langsiktige avtaler og er en seriøs aktør i markedet med gode stukturer og sunne verdier. Vi har nå funnet en god løsning for det videre eierskapet i Osbuss, sier daglig leder i Mebas, Knut Moe.

 

De ansatte i Osbuss har allerede blitt orientert om eierskiftet, og i den kommende perioden skal de to selskapene samarbeide om en god integrasjonsprosess.

 

 

For mer informasjon

 

Om Tide: Tide Buss er Norges nest største busselskap og blant de største bussaktørene i Danmark. Tide kjører buss på offentlige kontrakter i 7 fylker, og driver kommersiell virksomhet innen turbusser, ekspressruter og flybuss over hele landet. Totalt har Tide over 5.000 medarbeidere, 2.150 busser og en årlig omsetning på over 3 milliarder kroner. Hovedkontoret ligger i Bergen. Vår visjon er å levere gode reiseopplevelser, og hver eneste dag gjennomfører vi mer enn 14.000 bussreiser.

 

I Tide er vi stolte over å være en viktig samfunnsaktør i våre reisendes hverdag. Vi tilbyr bærekraftige kollektivløsninger, og som et fremtidsrettet transportselskap er vi en sentral aktør når nye og mer miljøvennlige teknologier implementeres innen vår næring.

 

Om Osbuss:

Osbuss AS er leverandør av transporttjenester med stasjoneringssted på Os utenfor Bergen. Selskapet har siden 1995 levert kvalitetsturer med alt fra  VIP-biler til minibusser og turistbusser.