Søk i feltet over

syklister-foran-tide-buss.jpg

Team FixIT.no kommer frem i tide

Sykkellaget Team FixIT.no er mest kjent for å ferdes på to hjul, men når hele laget skal samles, er buss det soleklare valget.

 

— Det er mye hyggeligere å samles en gjeng på en buss, enn å reise med fire-fem personbiler, sier Frode Jarle Jacobsen, sportsdirektør for Team FixIT.no.

 

Team FixIT.no er et et norsk sykkellag, og er registrert som et kontinentallag hos Det internasjonale sykkelforbundet. Laget har 12 ryttere, og konkurrerer internasjonalt i hele Europa.

 

— Vi har høye ambisjoner for laget, og vil jobbe for å fortsette å hevde oss i toppen, både nasjonalt og internasjonalt, sier sportsdirektøren.

 

Bjørnar Vevatne Øverland, Jan William Jensen, Henrik Sandal og Andreas S. Jacobsen
Fra venstre: Bjørnar Vevatne Øverland, Jan William Jensen, Henrik Sandal og Andreas S. Jacobsen. Foto: Adrian Søgnen.

Bussutleie fra Tide

Vi tilbyr bussutleie til mange ulike anledninger, enten behovet er for idrettslag, foreninger, bryllup eller annet.

Send forespørsel her

Komfortabelt og sosialt

Da det fremadstormende sykkellaget skulle frakte samarbeidspartnerne sine til en sosial samling i forbindelse med Tour des Fjords, falt valget helt naturlig på buss fra Tide.

 

– Team FixIT.no har tidligere hatt samlinger på buss fra Tide, og hadde veldig positive opplevelser med dette. Bussene er komfortable, velutstyrte og i tillegg er det utrolig sosialt og hyggelig å ha samling på buss. Når vi i tillegg skal fraktes rundt for å se på syklistene våre i aksjon, er buss et ypperlig fremkostmiddel, understreker Jacobsen.

 

Tide tilbyr bussleie for alle typer små og store grupper, og med topp moderne og velutstyrte busser, ligger alt til rette for en behagelig opplevelse. Bussene har mellom 16-60 komfortable og justerbare seter, alle selvsagt utstyrt med setebelter.

Henrik Sandal har det komfortabelt ombord i bussen.

Henrik Sandal har det komfortabelt ombord i bussen.

Lave skuldre

– Vi dekker de aller fleste transportbehov for både store og små grupper. Dette kan for eksempel være alt fra bedrifter som skal på julebord, blåtur eller andre sosiale sammenkomster til bedrifter eller grupper som skal på befaring, forteller Helene Myking, markedssjef i Tide.

 

Og med trådløst nett, lademuligheter og store komfortable seter, sørger Tide for en behagelig busstur.

 

– Vi har også mulighet for visning av presentasjoner i bussen, og det er derfor gode anledninger til å kombinere faglig innhold og sosialt samvær på bussene våre, sier Myking.

 

person portrait

Vi brukte ettermiddagen på bussen, fikk servert god mat og hadde både faglig og sosialt opplegg på bussen.

Frode Jarle Jacobsen

Sportsdirektør for Team FixIT

Dessuten tilbyr Tide masse spennende dagsturmål som kan passe perfekt for en forening, lag, feiring av en rund dag eller for eksempel slektstreff.

 

– Vi frakter også idrettslag som skal på cup eller skoler som skal på tur. I en buss fra Tide kan du slappe av i setet, senke skuldrene og slippe å forholde deg til kaos i trafikken og urolige barn i baksetet, sier Myking med et smil.

Bitt av bussbasillen

Under Tour des Fjords hadde sportsdirektør Frode Jarle Jacobsen med seg 30 personer på bussen, og han understreker at reisen var utrolig enkelt og effektivt.

 

— Vi fikk fraktet alle slik at de fikk være med og se starten av løpet, og deretter videre til å følge den spennende målgangen på Bryggen i Bergen, sier han. Jacobsen forteller at den komfortable bussen ble brukt som oppholdssted i løpet av dagen.

 

— Vi brukte ettermiddagen på bussen, fikk servert god mat og hadde både faglig og sosialt opplegg på bussen. Samtlige av samarbeidspartnerne uttrykte at de hadde en svært positiv opplevelse, og jeg vet at flere av dem i ettertid har brukt buss fra Tide til egne arrangementer. Man kan vel si at de ble bitt av bussbasillen, sier han og ler.

Varmt, tørt og god stemning

– Det var utrolig kjekt å ha en buss hvor vi fikk sitte varmt og tørt og føle på den gode stemningen. Bussen var dermed både et glimrende transportmiddel og samlingspunkt, og vi kommer definitivt til å bruke buss mye under VM i Bergen til neste år. Det gleder vi oss veldig til, sier sportsdirektøren.- Og ikke minst: når du har en buss trenger du ikke å bekymre deg for været utenfor. I bussen har du det varmt og godt uansett, sier han med et smil.

 

 


Bjørnar Vevatne Øverland og Henrik Sandal nyter en god pause i Tide-bussen.