Søk i feltet over

brannspillere-og-barn-foran-buss.jpg

Til Stadion på første klasse

Tide Brannbussen gir deg en perfekt ramme rundt Branns neste hjemmekamp. 50 billetter og plasser i bussen deles ut etter loddtrekning før hver hjemmekamp.

 

– Brann slår Rosenborg, slår Marcus (11) fast. Lagkameratene Nikodem (11) og Christopher (12) fra Søreide gutter 05 er helt enige:

 

– Kanskje uavgjort, men Brann tar Rosenborg på straffekonk!

 

Kameratene spiller for Søreide IL, og de er på vei til Branns første tellende kamp på eget gress denne sesongen. Det handler om Mesterfinalen mellom Brann og Rosenborg.

 

Med seg i Tide Brannbussen har Marcus lagkamerater, trenere og venner fra idrettslaget. I tillegg har noen mødre og fedre sett sitt snitt til en tur på Stadion.

Hvordan vinne Brannbussen?

Gjennom hele sesongen gir vi bort kampopplevelser med Tide Brannbussen til et heldig idrettslag eller gruppe. Og vi elsker kreative bidrag!

Send inn din henvendelse her

To gutter som heier på Brann! Foto: Adrian B. Søgnen
BRANN VINNER: Lagkameratene i Søreide IL er ikke i tvil. Brann vinner! Foto: Adrian B. Søgnen

 

Brannbussen – gratis luksus

 

Tide spanderer tur-retur med Brannbussen og billetter til kampen. Er det praktisk mulig, får også de heldige møte Brann-spillere som deler ut billetter ved ankomst Kniksens plass.

 

– Det er ikke alle hjemmekamper spillerne har tid før kampstart, men i dag tror jeg vi har en liten overraskelse på lur til Søreide IL, sier markedssjef i Tide, Helene Myking, i det bussen svinger ut fra busslommen på Søreide.

 

person portrait

Aktivitetene våre er spredt litt rundt omkring på Søreide. Men her i bussen er vi samlet. Det er bra for lagånden og humøret.

Fredrik Søreide

Fotballtrener Søreide IL

Siden 2015 har Tide gitt lag og foreninger en flott ramme rundt Branns hjemmekamper. En meget komfortabel og topp moderne turbuss brukes til formålet. Du kommer med andre ord standsmessig til og fra Brann Stadion.

 

– Vi er sponsor for Brann, og vi ønsker også å markedsføre buss som et godt transportmiddel. Dessuten synes vi det er kjekt å gi noe til bergenserne, sier Myking.

Loddtrekning før Brannkampene

Alle kan i prinsippet få være med i Tide Brannbussen. 50 billetter og plasser i bussen deles ut etter loddtrekning før hver hjemmekamp. Og det er ikke bare er idretts- og fotballag som kan delta i loddtrekningen.

 

– Dette er et tilbud til lokale idrettslag i Hordaland idrettskrets, foreninger, klasser og bedrifter. Men også andre typer virksomheter kan registrere seg i loddtrekningen, sier Myking og fortsetter:

 

– Vi synes jo det er ekstra kjekt når et lag eller forening kommer tilbake og bestiller buss når de skal på cup eller et annet sted. Det viser jo at de har hatt en god opplevelse, og stadig flere oppdager at buss er både sosialt, "sytalaust" og miljøvennlig.

Asta (9) og Eva (10) fra Søreide IL kjører standsmessig til Stadion. Foto: Adrian B. Søgnen.

Asta (9) og Eva (10) fra Søreide IL kjører standsmessig til Stadion. Foto: Adrian B. Søgnen.

En buss med stemning

På vei mot Stadion har gamle Brann-sanger satt fyr i Søreide IL. Idrettslaget har en rekke tilbud til barn og unge: Fotball, håndball, innebandy og ulike hallidretter. Fotballtrener Fredrik Søreide er fornøyd med Brannbussen fra Tide.

 

– Aktivitetene våre er spredt litt rundt omkring på Søreide. Men her i bussen er vi samlet. Det er bra for lagånden og humøret når vi kan dra på kamp sammen, slår han fast.

 

Tide-sjåfør Bjarte Hamre er hjertens enig. Han har kjørt buss i 34 år og gleder seg til hver eneste tur med Brannbussen.

 

– Det skjer noe med folk når de kommer om bord. De smiler som regel uansett resultat på banen, sier han mens han svinger den store bussen inn på Kniksens plass.

– Rekrutteringen er sikret

Som lovet, dukker tre av Branns spillere opp med billetter til kampen.

 

– Hvem skal ha billetter? Både barn og voksne? Det er Branns midtbanespiller Peter Orry Larsen som spør.

 

– JA, kommer det i kor fra Søreide IL.

 

Forsvarsspiller Vito Wormgoor, midtbanespiller Peter Orry Larsen og keeper Markus Olsen Pettersen
LAGBILDE: Forsvarsspiller Vito Wormgoor, midtbanespiller Peter Orry Larsen og keeper Markus Olsen Pettersen deler ut billetter og stiller opp på lagbilde sammen med Søreide IL. Foto: Adrian B. Søgnen

 

 

Larsen deler ut billetter sammen med forsvarsspiller Vito Wormgoor og keeper Markus Olsen Pettersen. Utenfor bussen er det tid for et lagbilde. Både barn og voksne foreviger den minste bevegelse med smarttelefonene. Her skal opplevelsen deles på Facebook og Snapchat før kampstart.

 

– Rekrutteringen er sikret, slår keeper Olsen fast og tar farvel med Søreides gutter 05. Olsen og lagkameratene setter kurs mot garderoben. Det er snart kampstart.

 

Og resultatet? Vel, et tap blir fort glemt når den varme Brannbussen står utenfor og venter på deg.

Velkommen ombord i Tide Brannbussen!

person portrait

Vi er sponsor for Brann, og vi ønsker også å markedsføre buss som et godt transportmiddel. Dessuten synes vi det er kjekt å gi noe til bergenserne

Helene Myking

Markedssjef i Tide