Søk i feltet over

ABL Lofoten

Arctic Buss Lofoten - en del av Tidekonsernet

Arctic Buss Lofoten tilbyr turbuss og transporttjenester i Lofoten. La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, sightseeing, arrangere bryllup eller sommerfest i Lofoten, eller på tur til Nordkapp? Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss. Vi har busser for enhver anledning.

Trenger du å leie buss i Lofoten?

 

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på vestlandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 84 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

 

Transport for enhver anledning 

Ved vår avdeling i Loforen har vi luksuriøse turbusser i alle størrelser. Vi kan ta deg med på lengre turer i Norge og utlandet. Vi tilrettelegger og arrangerer turer for alle slags begivenheter og i alle slags sammenhenger. Vi kan tilby alt fra minibusser til turistbusser. Her kan du lese mer om våre busser.

Vi står sammen om de gode opplevelsene!

 

Våre avdelinger

I Lofoten har Tide Buss og Arctic Buss Lofoten adresse 

Tide Buss AS, Våganveien  132, 8310 Kabelvåg

 

 

Arctic Buss Lofoten har lang erfaring fra turbussbransjen lokalt, og våre sjåfører er lokalkjent og kjenner området godt. Vi arrangerer turer til i hele nordkalotten, og særlig Nordkapp er et populært reisemål for mange.

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering