Søk i feltet over

Skjermbilde 2021 05 02 Kl. 11.01.04

Osbuss - en del av Tidekonsernet

Osbuss kjører bedrifter og private lag på tur i Vestland, ellers i Norge. La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord, blåtur eller annet i Bergen? Vi har busser for enhver anledning.

Trenger du å leie buss på Os?

 

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på vestlandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 84 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

 

Transport for enhver anledning 

Ved vår avdeling på Os har vi luksuriøse turbusser i alle størrelser. Vi kan ta deg med på lengre turer i Norge og utlandet. Vi tilrettelegger og arrangerer turer for alle slags begivenheter og i alle slags sammenhenger. Vi kan tilby alt fra minibusser til turistbusser. Her kan du lese mer om våre busser og se hvilke som passer best for din tur.

Vi står sammen om de gode opplevelsene!

 

 

Servicelinjen på Os 

Det er Osbuss som kjører servicelinjene for Skyss. Servicelinjen stopper kun på signal. Vis tydelig tegn med hånden om du ønsker å være med. Husk at enkelte holdeplasser kan være svakt opplyst, og at vi ikke alltid ser deg like godt.

 

Ekspressbusser fra Bergen - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen mellom Bergen og Stavanger med på- og avstigning på Halhjem. 
Har du spørsmål om våre ekspressruter, kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge Bergen som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder på Os

Avdeling Os: Industrivegen 13, 5200 Os

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering