Søk i feltet over

Tide_Steinstø Hardanger_CF.JPG

Leie buss i Hardanger og på Voss

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord, blåtur eller annet i Hardanger. Vi har busser til enhver anledning.

Trenger du å leie buss i Hardanger?

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på vestlandet.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 57 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

Kollektivtransport i Hordaland

I Hardanger og på Voss kjører Tide rutebuss på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Skyss. Har du spørsmål om hittegods, ønsker informsajon om priser eller ruteinformasjon vedr. rutebusser i Bergen kan du kontakte Skyss eller ruteopplysningen 177.

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge ønsket arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Hardanger og på Voss

Tide Buss, Strandavegen 367, 5710 Skulestadmo

Tide Buss, Haugamyrvegen 12, 5600 Norheimsund

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering