Søk i feltet over

Tide Buss i Haugesund

Våre produkter og tjenester på Stord og i Sunnhordland

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord eller annet på Stord og i Sunnhordland? Vi har busser til enhver anledning.

Trenger du å leie buss på Stord eller i Sunnhordland?

Fyll ut skjema under å få et gratis og uforpliktende pristilbud på din neste tur.

 

 

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på Stord og i Sunnhordland.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 57 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

Kollektivtransport i Sunnhordland

I Sunnhordland kjører Tide rutebuss på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Skyss. Har du spørsmål om hittegods, ønsker informsajon om priser eller ruteinformasjon vedr. rutebusser i Sunnhordland kan du kontakte Skyss eller ruteopplysningen 177.

 

Ekspressbusser fra Stord - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen fra Stord til Haugesund/Stavanger og til Bergen.  Har du spørsmål om ruten kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge ønsket som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Sunnhordland

Tide Buss AS, Sæ 145, 5417 Stord

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering