Søk i feltet over

Tide Buss i Haugesund

Våre produkter og tjenester på Stord og i Sunnhordland

Navn
Telefonnr.
Beskriv oppdraget. Hva ønsker du pris på?
La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement, julebord eller annet på Stord og i Sunnhordland? Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss.

Trenger du å leie buss på Stord eller i Sunnhordland?

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold på Stord og i Sunnhordland.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 57 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

Kollektivtransport i Sunnhordland

I Sunnhordland kjører Tide rutebuss på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Skyss. Har du spørsmål om hittegods, ønsker informsajon om priser eller ruteinformasjon vedr. rutebusser i Sunnhordland kan du kontakte Skyss eller ruteopplysningen 177.

 

Ekspressbusser fra Stord - en del av Nor-Way Bussekspress

Tide Buss opererer Kystbussen fra Stord til Haugesund/Stavanger og til Bergen.  Har du spørsmål om ruten kan du ta kontakt med vår kundeservice

 

Vil du jobbe i Tide?

Her finner du informasjon om våre ledige stillinger. Husk at du kan velge ønsket som arbeidssted for å finne lokale stillinger.

Avdelinger og stasjoneringssteder i Sunnhordland

Tide Buss AS, Sæ 145, 5417 Stord

 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 39001:2012 (Trafikksikkerhet), ISO 45001:18 (Arbeidsmiljø), ISO 9001:2015 (Kvalitet) og ISO 14001:2015 (Miljø) av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering