Søk i feltet over

Tide Tromsø_Tideturbuss-335_Foto Janita Zenteno.jpg

Turbuss og transporttjenester i Tromsø og Troms

La oss hjelpe deg med transporten. Skal du på firmatur, idrettsarrangement eller annet i Troms og Tromsø? Kontakt oss for et uforpliktende og gratis pristilbud på leie av turbuss.

Trenger du å leie buss i Tromsø?

Bak rattet på våre moderne turbusser sitter våre mest erfarne sjåfører. Dyktige, lokalkjente menn og kvinner som kjenner vei og kjøreforhold i Tromsø.

 

Trygt og komfortabelt med panoramautsikt.

Våre topp moderne turbusser får du fra 16 – 55 seter, alle med setebelter. Her sitter du trygt og komfortabelt, med panoramautsikt til landskapet som farer forbi. Alle turbussene har sikkerhet i høysetet og bagasjeplass i massevis. I førersetet sitter en erfaren, norsktalende bussjåfør med godt humør, klar til å gjøre turen din til en fin reiseopplevelse. 

Kollektivtransport i Troms

Fra august 2019 kjører Tide Buss rutebuss i Tromsø og Midt-Troms på oppdrag fra det fylkeskommunale transportselskapet, Troms Fylkestrafikk. 

Har du mistet, glemt eller funnet noe på rutebussen, se informasjon om hittegods her. Reiseplanlegger og sanntidsinformasjon finner du på tromskortet.no.

 

Vil du jobbe i Tide?

Tide Buss Troms har ca. 500 ansatte i hel- og deltidsstillinger. Vil du bli en av oss?

Her finner du informasjon om ledige stillinger i Tromsø. 

 

ISO sertifiseringer

Tide er sertifisert iht ISO 9001:2015, 14001:2015 og 18001:2015 for kvalitet, miljø, og arbeidsmiljø av det internasjonale sertifiseringsorganet KIWA.

 

 

KIWA sertifisering

 

Våre avdelinger

Tide Buss AS, Gimleveien 12, 9019 Tromsø

Tide Buss AS, Ferroveien 22, 9308 Finnsnes