Søk i feltet over

Tide 3 (002)

Flybussen Bardufoss starter opp igjen fra 15. juni

I tråd med gjenåpningen av Norge og forventet økt etterspørsel står nå Flybussen Bardufoss klar til å frakte passasjerer til og fra Bardufoss Lufthavn fra 15 juni. Dette vil gi et styrket tilbud til reisende i regionen.

-Vi vet at denne ruten er viktig for både tilreisende og lokalsamfunnet og vi er svært glade for å kunne starte opp igjen, sier produktsjef i Tide Buss Svein Helge Hauge.   

 

Den økte etterspørselen de siste ukene gjør at ruten nå kan starte opp igjen med avganger i hver retning mellom Bardufoss Lufthavn og Silsand. Antall bussavganger vil avhenge av antall flyvninger, og kapasitet vil dermed variere noe gjennom sommeren. Alle reisende oppfordres til å følge med på flybussen.no, der vil man til enhver tid finne oppdatert informasjon om hvilke avganger som er tilgjengelige.

 

For å sikre god avstand om bord er det innført strenge begrensninger på antall passasjerer og det er kun mulig å kjøre med halvfulle busser. Dette medfører at enkelte avganger fort kan fylles opp. De reisende anbefales derfor å kjøpe billett i forkant av reisen.

 

- Vi vil følge utviklingen og etterspørselsmønsteret nøye fremover, slik at vi kan tilpasse oss fortløpende i takt med utviklingen, og dermed sikre en best mulig overgang til et mer normalisert samfunn og ordinær drift, sier Hauge.  

 

I koronapandemien er det innført strenge begrensninger på antall passasjerer om bord og renholdet er intensivert for å sikre både de reisende og sjåfører mot smitte. I tillegg har man tatt bort muligheten for å betale med kontanter, de fremste seteradene nærmest sjåføren er sperret av, og det er kun den bakre inngangen på bussen som skal benyttes.

Passasjerene må også sitte i god avstand fra hverandre, så fremt de ikke er fra samme husstand. Seter som ikke skal brukes er merket, slik at alle kan sitte i henhold til anbefalinger om smittevern. Disse tiltakene opprettholdes fremover, og selskapet følger de retningslinjer og anbefalinger som kommer fra Folkehelseinstituttet.

 

- Vi oppfordrer våre reisende til å kjøpe billett på forhånd på flybussen.no. Det er dessverre ikke mulig i disse dager å kjøpe billett om bord i bussen og betale med kort eller kontanter. Det er imidlertid anledning til å kjøpe og betale via Vipps ved ombordstigning, men da vil man ha prioritet bak de som har kjøpt billett i forkant dersom det er ikke er ledige seter om bord, sier produktansvarlig i Tide Svein-Helge Hauge.