Søk i feltet over

Klart for oppstart av Polarekspressen i 2023

Sent fredag forrige uke ble det klart at Tide Buss har fått innvilget ruteløyve for nye ekspressbussruter i Nordland og Troms og Finnmark fylke. Det nye tilbudet får navnet Polarekspressen. Dermed er det duket for oppstart av nye bussruter som vil bety mye for både fastboende og reiselivet i regionen.

Tide Buss har fått innvilget ruteløyve på følgende strekninger:

  • Å i Lofoten – Leknes – Svolvær – Evenes – Bjerkvik – Narvik 
  • Tromsø – Nordkjosbotn – Bardufoss – Setermoen – Bjerkvik – Narvik 

 

- Vi er veldig glade for at fylkeskommunen med dette ruteløyvet deler vår oppfatning om at Polarekspressen er et rutetilbud som vil gi positive ringvirkninger til regionen, sier produkt- og konseptsjef i Tide Buss AS, Svein Helge Hauge. 

 

- Vi gleder oss til å komme i gang med et tilbud som vil forsterke det offentlige tilbudet for kollektivtransport i regionen og gjøre det mer attraktivt for både fastboende og turister å velge miljøvennlige og bærekraftige reiser, sier produkt- og konseptsjef i Tide Buss AS, Svein Helge Hauge.

 

Hauge forteller at Tide Buss nå vil igangsette arbeidet med å planlegge en god oppstart i 2023 og fastsette nøyaktig dato. Løyvet er tildelt for en periode på 10 år, og Tide vil profilere ruten og selge billetter under ekspressbussnettverket Nor-Way Bussekspress.