Søk i feltet over

Kystbussen.jpg

Kystbussen øker kapasiteten og antall avganger

I tråd med FHIs oppdaterte smittevernveileder og NHO Transports anbefalinger for ekspressbusser, øker Kystbussen kapasiteten på sine avganger. I tillegg økes antall avganger slik at det nå er tilnærmet normalproduksjon på ruten.

- Den siste smittevernveilederen til FHI sier at vi nå kan øke kapasiteten om bord i bussene, fra 30 reisende til 40. Dette er et viktig steg på veien mot en mer normalisert hverdag, sier Svein Helge Hauge, produkt- og konseptsjef i Tide.

 

Den økte kapasiteten om bord er en direkte konsekvens av regjeringens gjenåpningsplan og en stadig økning i antall vaksinerte mennesker i samfunnet. Kystbussen fortsetter å følge anbefalingene fra FHI og vil øke kapasiteten om bord ytterligere når situasjonen tilsier det.

 

Kystbussen kjører nå om lag 200 avganger i uken og er dermed tilbake på en tilnærmet normalproduksjon i antall ruter.

 

- Vi ser en gledelig økning i antall reisende på strekningen, og forventer at dette vil fortsette utover sommeren. Dermed har vi godt nok kundegrunnlag til å sette inn flere avganger og til å kunne gi kundene et enda bedre tilbud. Det er vi veldig glade for, sier Hauge.

 

Det er ruten «Strake veien», den raskeste ruten mellom Stavanger og Bergen, som har fått den største styrkingen og her er antallet avganger i uken doblet. Kystbussen er en viktig transportåre mellom de to byene, og med «Strake veien» er reisetiden redusert til 4,5 timer.

 

Lanserer flere produktforbedringer
Denne uken har Nor-Way Bussekspress lansert forbedringer i sin reiseapp som vil forenkle reisen for kundene. Nå kan reisende selv gjøre endringer på billetten i app’en, mens det tidligere kun var mulig å gjøre dette på nettet.

 

I tillegg får passasjerene nå anledning til å bestille tilleggsproduktet «Sitt alene». Ved å velge denne løsningen er man garantert at setet rett ved siden av seg er ledig under hele turen. Dette er et godt alternativ til de som ønsker litt mer plass og bedre komfort på reisen.

 

Billetter til Kystbussen kan kjøpes på nor-way.no og i app, og passasjerer anbefales å kjøpe billett i forkant av reisen for å være sikret plass. Ved å bestille i god tid før avreise vil man også kunne oppnå den beste prisen. Det er fortsatt ikke mulig å betale med kontanter i bussen.